• В продаже!
Магнитный браслет inSPORTline Lotara Pink

ПОТРЕБИТЕЛЬСКАЯ ГАРАНТИЯ

  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Возможность оплаты при получении товара
  • 30 дневная гарантия возврата
  • 24 месячная гарантия для физических лиц
  • Возможность оплаты при получении товара

Материал
Surgical steel
Силикон
Масса
23 g
Gender
Man
Woman
Количество магнитов
3 pcs
Type of jewellery
Bracelet
Magnet type
Neodymium
Gift box
yes

Magnetinė apyrankė inSPORTline Lotara Pink

261397
1799 2499
С НДС
Длина
  • 19.50 cm
  • 18.50 cm

Stock Quantity:
Available in Kaunas store (1 pcs)
Delivery terms:
Prekę pristatysime Jums per: 1-2 d.d. DPD (3,99 €)
Prekę pristatysime Jums per: 1-2 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite rytoj, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Описание

Magnetinė apyrankė inSPORTline Lotara turi teigiamą poveikį visam kūnui. Aukšta naudojamų medžiagų kokybė patenkins kiekvieną. Silikono (saugaus žmogaus sveikatai) ir chirurginio plieno derinys tinka net alergiškiems žmonėms ir nereaguoja su prakaitu (nerūdija). Trys neodimio magnetai yra patalpinti trijuose karoliukuose, pagamintuose iš poliruoto chirurginio plieno, kuriuos galima savo nuožiūra judinti išilgai dirželio. Taip apyrankę galėsite reguliuoti pagal savo stilių. Neodimio magnetai pagaminti iš lydinio, kurį sudaro penktadalis boro ir keturios penktosios dalys neodimio. Jie gaminami mažų dydžių ir yra žinomi kaip išskiriantys nedidelį energijos kiekį, kai liečiasi su jūsų oda. Magnetai kruopščiai pritvirtinami specialiais klijais su apsauginiu glazūruotu sluoksniu. Kita pora magnetų užtikrina greitą ir lengvą užsegimą. Magnetinė apyrankė inSPORTline Lotara yra ne tik madingas aksesuaras. Ji taip pat tinka ir norint pagerinti koncentraciją darbe ar sportuojant.

Neodimio magnetai turi daug teigiamo poveikio. Unikalus keturių technologijų - magnetoterapijos, infraraudonųjų spindulių, neigiamai įkrautų jonų ir germanio - derinys suteikia magnetiniams papuošalams neįkainojamą diapazoną. Jie didina deguonies kiekį kraujyje, skatina ląstelių regeneraciją, stabilizuoja kraujospūdį ir padeda pasišalinti toksinėms medžiagoms. Jie pasižymi nuskausminamuoju poveikiu, todėl malšina sąnarių ir raumenų skausmą, mažina patinimus ir greitina sveikimą. Jie taip pat pasižymi priešuždegiminiu poveikiu, teigiamai veikia degeneracines ir uždegimines raumenų sistemos, raiščių ir sausgyslių ligas (teniso alkūnė, Achilo sausgyslė). Magnetinė apyrankė inSPORTline Lotara veiksmingai malšina lėtinį kaklo ar pečių skausmą, atsiradusį dėl pervargimo, traumos ar streso. Jos taip pat padeda nuo dantų skausmo ir menstruacijų spazmų. Riešo srityje yra daug biologiškai aktyvių taškų, susijusių su vidiniais organais. Jie padeda padidinti darbingumą ir fizinį pajėgumą. Magnetai nepakeičia medicininės pagalbos, tačiau tokiais atvejais jie yra tinkamas priedas.

About inSPORTline

insportline_brand_baneris_3.png

 

inSPORTline является крупнейшим чешским поставщиком фитнес-оборудования, фитнес-тренеров и аксессуаров для тренировок. Наш ассортимент включает в себя в основном электрические и ручные тренажеры, мультитренажеры и более мелкое оборудование для тренировок для пользователей всех возрастов, доступное для домашнего, любительского и профессионального (коммерческого) использования.

inSPORTline.

Мы также предлагаем массажные и релаксационные кресла, массажные столы и различные аксессуары. Вы можете выбрать различные модели массажных кресел с различными функциями и программами, массажные столы и все доступные аксессуары, как для домашнего использования, так и для профессионального массажного салона.

Вы можете выбрать массажные кресла с различными функциями и программами, массажные столы и все доступные аксессуары.

inSPORTline предлагает товары и наборы товаров для тренировки силы и выносливости, похудения, улучшения физической формы, тренировок с использованием собственного веса, workout и других видов физических упражнений. Также здесь представлено множество товаров для йоги и пилатеса для растяжки мышц и последующего восстановления.

МАГАЗИН СПОРТИВНЫХ ТОВАРОВ В КАУНАСЕ

Ateities pl. 23 b, Kaunas. Открыть I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.