Metalinė žaidimų aikštelė modelis CM-0107

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Metalinė žaidimų aikštelė modelis CM-0107

164838
Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 20+ d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 20+ d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 13 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Dėl kainos ir pristatymo termino teiraukitės telefonu

Aprašymas

Ši metalinė žaidimų aikštelė sudaryta iš bokšto su čiuožykla, laipiojimo sienelės, kopėtėlių ir nusileidimo vamzdžio.

Saugumo zonos matmenys [m] 6,10 x 6,60

Laisvojo kritimo aukštis [m] 1,10

Saugumo zonos kontūro linijos ilgis [m] 21,10

Paviršiaus plotas [m2] 28,35

Aikštelės išmatavimai (i x p x a) 3,05 x 4,10 x 3,35

Montuojama stulpelius įleidžiant į gruntą apie 1,00 m ir įbetonuojant.

Apie PowerSport



PowerSport.lt - sporto ir laisvalaikio prekių elektroninė parduotuvė, kurioje galite rasti garsiausių pasaulyje prekinių ženklų produkciją, apimančią tiek sporto inventorių, apdovanojimus, maisto papildus, tiek laisvalaikio prekes. PowerSport auditorija - įvairų sričių atletai bei tiesiog aktyvūs ar savimi besirūpinantys žmonės, kurie siekia turėti sveiką ir tvirtą kūną!

PowerSport yra sau išsikėlę tikslą pasiūlyti pačias geriausias pasaulyje sporto prekes ne tik patraukliomis kainomis, tačiau jas pateikti Jums patogiausiu būdu. Kompanijos parduotuvė laikosi visų LR galiojančių įstatymų bei yra sertifikuota Lietuvos Maisto Veterinarinės Tarnybos, todėl galite būti tikri, jog pas juos pirkdami gausite tik kokybišką, atitinkančią visus reikalavimus produkciją.

PowerSport komanda – tai ilgametę patirtį turintys profesionalūs sportininkai, nuolat gilinantys savo žinias kultūrizmo, fitneso sporto šakose, kurie gali Jums pasiūlyti aukščiausio lygio konsultacijas ne tik maisto papildų, mitybos bei jos derinimo klausimais, bet ir padėti sudaryti Jūsų asmeninius tikslus atitinkančias treniravimosi programas ar tiesiog patarti – todėl jais galite nedvejodami pasikliauti!

MISIJA: užtikrinti maksimalią naudą Jums, siekiant užsibrėžtų tikslų bei padėti sutaupyti perkant aukščiausios kokybės sporto įrangą bei laisvalaikio inventorių.

VIZIJA: tapti šios srities lyderiais, siūlant vartotojams aukščiausios kokybės, garsiausių pasaulyje gamintojų sporto bei laisvalaikio prekes žemiausiomis kainomis.

VERTYBĖS: siekiant geriausių rezultatų ir bendrų tikslų, kompanija orientuojasi į tris kertinius akmenis: kokybėlankstumas bei pasitikėjimas. Šiomis vertybėmis kompanija siekia sukurti maksimalią vertę Jums. Todėl kompanija visada yra linkusi išklausyti Jūsų nuomonę ir pasiūlymus.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".