Dvivietis velomobilis Ciclofan Sirenetta

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Aukštis
185 cm
Ilgis
184 cm
Plotis
116 cm
Svoris
114 kg
Max. Capacity
270 kg

Dvivietis velomobilis Ciclofan Sirenetta

277278
4 250.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 105.44€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 20+ d.d. DPD (49,99 €)
Svoris: 114 kg.
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, balandžio 29 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Svoris: 114 kg.

Aprašymas

  • Būgniniai visų keturių ratų stabdžiai
  • Metalų lydinio ratlankiai
  • Galimas EB atitikties sertifikatas
  • (Specifikacija gali keistis)

Spalvos:

Raudona Žalia Violetinė Mėlyna

* Kitos spalvos galimos tik užsakius

Apie Ciclofan



„Ciclofan“ yra pirmaujantis aukštos kokybės keturračių gamintojas ir tarptautinis eksportuotojas, jau daugiau kaip 25 metus besididžiuojantis puikia technine pagalba ir aptarnavimu po pardavimo.
Įmonę 1992 m. pradėjo talentingasis Lino Benvenuti (Lino Benvenuti), turintis daugiau kaip dvidešimties metų darbo patirtį vienose iš pirmųjų keturračius gaminusių bendrovių "Mecart" ir "Jomark".
2011 m. prie tėvo prisijungė sūnus Alessandro, atnešdamas naujų ir dinamiškų idėjų, tačiau vis dar daugiausia dėmesio skirdamas kokybiškoms medžiagoms ir patikimumui, kuriuo garsėja „Ciclofan“ gaminiai ir kuris lėmė jų ilgalaikę sėkmę.

Žinios ir inovacijos žengia koja kojon, todėl „Ciclofan“ teikia įvairių sričių sprendimus. INuo 2013 m. gruodžio mėn. „Ciclofan“  transporto priemonės turi EB atitikties deklaraciją.
 
„Ciclofan“, bendradarbiaudama tik su kruopščiai atrinktais partneriais, didžiuojasi galėdama pasiūlyti Italijoje pagamintus gaminius, pasižyminčius patraukliu kokybės ir kainos santykiu.
 
„Ciclofan“ aistringai rūpinasi aukštos kokybės produkcija, nuolat tikrina kokybės detales, rūpinasi naujovėmis energijos taupymo srityje, gali pasikliauti aukštos kvalifikacijos darbuotojų įgūdžiais, rūpinasi visais aspektais ir visada laikosi suplanuotų pristatymų. Visos šios priežastys leido laikui bėgant stipriai išaugti „Ciclofan“ įmonei.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".