Spyruoklinis užraktas grifui Marbo MA-Z001 28/29 mm
Spyruoklinis užraktas grifui Marbo MA-Z001 28/29 mm
Spyruoklinis užraktas grifui Marbo MA-Z001 28/29 mm
Spyruoklinis užraktas grifui Marbo MA-Z001 28/29 mm
  • Gera kaina
Spyruoklinis užraktas grifui Marbo MA-Z001 28/29 mm
Spyruoklinis užraktas grifui Marbo MA-Z001 28/29 mm
Spyruoklinis užraktas grifui Marbo MA-Z001 28/29 mm
Spyruoklinis užraktas grifui Marbo MA-Z001 28/29 mm

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Medžiaga
Plienas
Skersmuo
2.8 cm
Tipas
Užraktai
Spalva
Pilka
Svoris
Nenurodyta
Quantity
1
Corrosion protection
Galvaninis cinkas
Clamp type
Spyruoklinis

Spyruoklinis užraktas grifui Marbo MA-Z001 28/29 mm

270693
2.23
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 0.76€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 7-15 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite trečiadienį, balandžio 17 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Pirkite klasikinius, tobulus "Marbo-Sport" spyruoklinius spaustuvus! Tai originalus gaminys, kurio niekur kitur nerasite - rinkitės unikalų daiktą, kuris garantuos ypatingą funkcionalumą ir stilių!

Suderintas su mūsų rankenomis kas milimetrą.

Pagamintas iš 4 milimetrų storio strypo, kuris sudaro tvirtą pynimą, garantuoja tvirtumą ir saugumą.

Spaudiklį galite uždėti tiesiai prie krovinio, nes spaustuvo "sparneliai" yra šiek tiek pasislinkę.

Taikomieji sprendimai

4 mm storio spyruoklė

4 milimetrų storio gija, iš kurios pagaminti spaustuvai, sukuria tvirtą pynimą, kurio nepajudins net sunkus svoris!

Pasitelkus spyruoklinę konstrukciją turėjo būti pasiekta sėkmė. Dėl šio sprendimo gaunate trigubą naudą:

  • Visų pirma, galite būti tikri, kad gnybtas laikysis tvirčiausiai - juk tai priklauso ne nuo jūsų priveržimo tikslumo, o pats gnybtas suspaudžia grifą, ant kurio jis pritvirtintas.
  • Visų antra, gnybtą galite padėti tiesiai prie krovinio, nes gnybto "sparneliai" yra šiek tiek išlinkę. Pamirškite apie svorio girgždėjimą ir judėjimą!
  • Trečia, ir svarbiausia, jį galite lengvai, greitai ir be jokio papildomo įrankio atsukti. Dabar pakeisti spaustuvus ir juos nuimti - tai atliksite vienu judesiu, greitai ir saugiai.

Aksesuarų linija - "Marbo" gaminių priedai

"Marbo" priedai visada suteikia papildomų galimybių. Dėl plataus įvairių priedų asortimento galite išplėsti savo įrangą ir nuolat didinti jos funkcionalumą už juokingai mažą kainą. Svarbiausia - galimybės, ir mes tai puikiai žinome.

Nuo šiol visi priedai, tokie kaip prisitraukimo strypai, maldos strypai, blokai, presai ir platformos, yra sujungti po viena vėliava ir sudaro naują "Marbo" priedų seriją.

Kad užtikrintumėte savo klientų saugumą, Europos kokybės centras patikrino mūsų įrangos saugą ir atitiktį galiojantiems standartams. Po šių bandymų gavome saugos sertifikatą ir aukščiausio lygio saugumo sertifikatą priedų linijos įrangai.

Apie Marbo Sport

marbo-sport-banner1.jpg

 

Mes netikime sutapimais, mes tikime sunkiu darbu, – sako Marbo-sport savininkai, įkūrę įmonę Lenkijoje dar prieš gerus 30 metų. Pradėję gamybą nuo klasikinių sporto komplektų namams, kompanija orientavosi į norą padėti žmonėms pagerinti ir išlaikyti gerą kūno formą nekeliant kojos iš namų. Sistemingai didėjantis asortimentas – siekis aprūpinti ne tik sportuojančius namuose ir sporto salėje, bet ir varžyboms besiruošiančius sportininkus.

Būtent tai atvedė įmonę iki taško, kur jie yra šiandien. Kultūrizmas tapo ne tik didžiausia jų aistra, tačiau ir sritimi, kurioje Marbo sėkmingai specializuojasi. Marbo gaminamas sporto inventorius itin tvirtas ir atsparus aplinkos poveikiui. Dabar jų asortimente esantys treniruokliai apima namų, pusiau profesionalią ir profesionalią linijas bei įrangą koviniam sportui. 

 

Marbo Home linijos produktai skirti pradedantiesies kultūrizmo entuziastams, dar tik pradedantiems savo nuotykius sporto salėje. Šios linijos treniruokliai sukurti taip, kad būtų kuo funkcionalesni ir juos būtų lengva surinkti. Įranga pagaminta iš tvirto 40 x 40 mm profilio, užtikrinančio neprilygstamą stabilumą, su kiniškais suoliukais už atitinkamą kainą. Meistriškumą pabrėžia elegantiški apmušalai, 3 cm storio paminkštinimas ir milteliniu būdu dengtas rėmas. Pradėkite savo nuotykius jau šiandien!
Klasė: H – įranga skirta naudoti namuose.
Marbo Semi-Pro linija skirta reikliems, sportu namuose užsiimantiems žmonėms, kurie vertina patogumą ir pasitikėjimą. Tvirtas 50 x 50 x 2 mm profilis užtikrina maksimalų konstrukcijos stiprumą, o storų slėgio rankenėlių ir puikios dviejų spalvų apmušalų naudojimas nepalieka abejonių, kad naudojatės geriausios kokybės įranga. Atsisakykite kompromisų ir mėgaukitės treniruotėmis!
Klasė: S - įranga skirta naudoti namuose.
Geriausias dalykas, galintis nutikti tikram kultūristui – Marbo Professional linija.
Šios linijos įranga atitinka kokybės standarto PN-EN 957-4: 2007 keliamus reikalavimus ir gali būti naudojama komercinėse ir viešosiose sporto salėse. Patirkite malonumą mankštintis su geriausia įranga rinkoje!
Klasė: P – įranga skirta komerciniam naudojimui.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".