• Išpardavimas
Šlepetės unisex 90656 7 44 navy

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes

Lytis
Moterims
Vyrams

Šlepetės unisex 90656 7 44 navy

278210
9.99 12.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 3.4€

Prekės likučiai:
Turime Kauno parduotuvėje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 1-2 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 1-2 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite šiandien, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Šlepetės pagamintos iš elastingos E.V.A. medžiagos. Amortizuojantis ir masažuojantis padas suteikia papildomą komforto pojūtį vaikščiojant. Tinka naudoti šlapiose patalpose. Šlepečių paviršius atsparus įvairioms bakterijoms ir grybeliams.

Apie Beco

BECO.jpg

BECO  MYLI VANDENS SPORTĄ

  • Įkurta 1923 m., įmonė BECO gali pasigirti sukaupta neįkainojama patirtimi. Kompanija savo aistrą vandens sportui atrado, kai į savo asortimentą įtraukė maudymosi kepuraites. Tarp šeštojo ir aštuntojo dešimtmečio BECO tapo vienu patikimiausių maudymosi kepuraičių gamintojais; jas gaminosavo fabrike Ispanijoje. Septintajame dešimtmetyje Ispanijoje ir Italijoje pradėjo kitų plaukimo aksesuarų gamybą. Nuo tada BECO aktyviai plečia savo asortimentą ir jį praturtino maudymosi kostiumais bei vandens sporto inventoriumi.
  • BECO tobulėti skatina jų aistra vandens sportui. Noras populiarinti vandens sportą skatina kurti naujas idėjas ir tobulinti jau esamus produktus. Būtent tai leidžia jiems pasiūlyti vis naujų produktų tiek mėgėjams, tiek profesionalams.
  • BECO tiki, kad idėjų apsikeitimas ir dialogas su svarbiomis asociacijomis, organizacijomis ir vandens sporto ekspertais padeda jiems tobulėti. 
  • Prekės ženklas BECO atspindi kokybę, įgūdžius ir aukštos kokybės produktų kūrimą. BECO produktais prekiaujama Europos ir Azijos šalyse. BECO – vienas pagrindinių vandens sporto prekių tiekėjų ir gamintojų Europoje tiek profesionalaus plaukimo, tiek vandens fitneso, tiek plaukimo aprangos ir aksesuarų rinkoje.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".