Svarelio fiksatorius EXC Camou Heavy

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Svarelio fiksatorius EXC Camou Heavy

712039
2.15
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 0.73€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 5-10 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite ketvirtadienį, balandžio 11 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Na naujoji "Extra Carp" kamufliažinė švino pakaba turi specialią pakabą, kuri yra daug tvirtesnė nei bet kuri kita plastikinė pakaba. Ji lengvai atlaiko net stipriausius metimus su sunkiausiu švinu. Visiškai suderinama su visais mūsų 8 dydžio tvirtumo svareliais ir greito keitimo svareliais, kad būtų galima greitai pakeisti valą.

Pakuotėje yra:

6 vnt. "Heavy Duty Camo" lanksto
6 vnt. uodegos guminių maskuoklių
6 vnt. smeigtukų suktukui tvirtinti

Apie Extra Carp



Ribosport MM kompanija buvo įkurta 1994 m. Pagrindinė veiklos sritis – gamyba ir didemeninė prekyba žvejybos reikmenimis ir įranga sportinei žūklei.

Kompanija, be didmeninės prekybos, gamina ir savo žvejybos reikmenų produkciją, kuri daugiausia yra eksportuojama į Europos šalis. Kompanija yra EFTTA (Europos žvejybos reikalų asociacijos) narė. Daugybė partnerių pasirinko šią kompaniją kaip realų partnerį ir puikią jos produkcijos kokybę.

Remdamasi tradiciniais verslo principais ir tobulumo siekiu, kurie vienu metu yra varančioji kompanijos jėga, kompanija užtikrina nuolatinį augimą ir plėtrą bei platų produkcijos asortimentą. Kompanijos misija – tiekti partneriams aukštos kokybės bei geriausios kainos žvejybos reikmenis.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".