Šalmas Uvex Active white black
Šalmas Uvex Active white black
Šalmas Uvex Active white black
Šalmas Uvex Active white black
Šalmas Uvex Active white black
Šalmas Uvex Active white black
Šalmas Uvex Active white black
Šalmas Uvex Active white black
Šalmas Uvex Active white black
Šalmas Uvex Active white black

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Gamintojas
Uvex
Pavadinimas
Šalmas Uvex Active white black
Kodas
HELM1485
EAN kodas
4043197322858

Šalmas Uvex Active white black

749930
79.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 7.41€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-3 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, balandžio 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Yra poreikiai, standartai ir yra UVEX. Mes ne tik pateisiname poreikius, lūkesčius ir atitinkame standartus, mes juos viršijame! City serija Pagaminta Vokietijoje DYDžIAI: 52-57 CM arba 56-60 cm 19 ventiliacijos skylių Svoris: nuo 280 g Dvigubai išlieta šalmo konstrukcija Tinklelis nuo vabzdžių Nuimamas skydelis į šalmą įdedama Plug-In LED galinė lemputė (įsigyjama atskirai, komplekte nėra) 3D IAS 3.0 šalmo dydžio reguliavimo sistema Perfect fit: optimaliausia šalmo padėtis pagal galvos apimtį ir formą Monomatic lengvo užsegimo sistema FAS dirželiai Basic nuimamas paminkštinimas TECHNOLOGIJOS DVIGUBAI IšLIETA šALMO KONSTRUKCIJA - Apsauginė EPS medžiaga įlieta tiesiogiai į polikarbonato kiautą ir iš apačios uždengta papildomu polikarbonato kiautu. Tokia technologija leidžia sukurti lengvą, tačiau itin tvirtą šalmą. Polikarbonato kiautas iš apačios suteikia papildomą apsaugą. EPS yra speciali medžiaga su mikroskopinio dydžio oro burbuliukais - efektyviai sugeria smūgio energiją, patiriamą nukritus. BASIC PAMINKŠTINIMAS - vidinė šalmo dalis įtakoja komfortą. Gerai išgarina drėgmę. Lengvai nuimami, galima skalbti, antialergiški. MONOMATIC LENGVO UŽSEGIMO SISTEMA - Anatominis sagties dizainas leidžia lengvai atsegti ir užsegti šalmą viena ranka! Dirželio ilgis nustatomas palaipsniui. Yra smakro paminkštinimas, kuris suteikia papildomą komfortą. FAS (Fast Adapting System) - dirželių reguliavimo sistema, su kuria lengvai pritaikysite dirželių poziciją pagal Jūsų galvos formą. Dirželiai reguliuojasi keliose vietose. 3D IAS 3.0 - Su šia technologija UVEX šalmo dydis lengvai ir tiksliai reguliuojamas viena ranka, sukant šalmo gale esantį ratuką. Nustatykite patogiausią šalmo padėtį pagal galvos apimtį. ši reguliavimo sistema suteikia galimybę reguliuoti ir vertikalią padėtį! Taip užtikrinama optimaliausia šalmo padėtis ir maksimalus saugumas. Lengvas ir gerai ventiliuojamas šalmo padėties dirželis suteikia maksimalų komfortą. Prieš pirkdami išmatuokite galvos apimtį, pagal kurią reikėtų rinktis tinkamo dydžio šalmą. Rekomenduojama matuoti virvute ~1.5 cm virš ausų. Dėvimas UVEX šalmas užtikrina Jūsų saugumą. Kiekvienas šalmas kruopščiai išbandomas laboratorijoje, tad UVEX garantuoja aukščiausią kokybę ir funkcionalumą. Atitinka standartus: EN 1078

Apie Uvex

EVERY DAY, EVERY WAY (4)(1)_1.jpg

Prekės ženklą uvex (uv-ex = ultravioletine spinduliuote neapšviečiamas) šešto dešimtmečio viduryje pirmą kartą pristatė Rainer Winter, UVEX WINTER HOLDING GmbH & Co.KG, įsikūrusios Fiurte, Vokietijoje, generalinis direktorius, ir sukūrė akinių nuo saulės liniją. Netrukus uvex tapo skėtiniu prekės ženklu, kuriuo buvo žymimi visi sportiniai gaminiai, o nuo septintojo dešimtmečio vidurio jis buvo išplėstas, įtraukiant saugos skyrių.

Nuo tada visi sporto ir laisvalaikio produktai (slidės, šalmai, dviratininkų, raitelių, slidinėtojų akiniai) pagaminti UVEX SPORTS GmbH & Co. KG, Fiurtas, ir visi pramonės sektoriaus produktai (apsauginiai akiniai, šalmai, klausos ir rankų apsaugos, apsauginė avalynė ir darbo drabužiai), kuriuos gamina UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG., Fiurtas, buvo sujungti į vieną prekės ženklą: uvex.

Siekiant įsitvirtinti JAV rinkoje, 1980 m. Smitfilde, Rodo saloje, buvo įkurta dukterinė bendrovė UVEX WINTER OPTICAL, Inc. Ši dukterinė įmonė savo gamykloje taip pat gamino apsauginius akinius. 1993 m. uvex apsaugos padalinys palaipsniui buvo parduotas prancūzų Bacou Group, įskaitant teises į prekių ženklą JAV. Tačiau uvex grupė išsaugojo visą sporto padalinį.

Todėl Vakarų pusrutulyje (Šiaurės, Centrinėje ir Pietų Amerikoje) uvex prekės ženklą, susijusį su saugos padaliniu, dabar naudoja tik Sperian group (priklausanti Honeywell International). tačiau uvex sporto gaminius platina uvex group. Rytų pusrutulyje (Europoje, Azijoje, Australijoje, Afrikoje) abiejų padalinių prekių ženklų teises vis dar turi uvex group (Vokietija).

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".