Moteriškos kelnės Aclima Hybrid Longs, raudonos-žalios, S dydis - 248

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Lytis
Moterims
Grynas svoris
0.176
Bendras svoris
0.25
Origin country
EE
Color
248

Moteriškos kelnės Aclima Hybrid Longs, raudonos-žalios, S dydis - 248

722378
120.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 8.34€
Dydis
  • M
  • L
  • S

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-7 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 3-7 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, balandžio 8 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Atnaujintose merino vilnos kelnaitėse moterims derinamas merino vilnos tinklelis ir įprastas 200 m/m² merino vilnos audinys. "Aclima Woolnet" asortimentą papildžiusios tinklinės kelnės buvo patobulintos taip, kad būtų tinkamesnės prakaituoti šaltuoju metų laiku. Galima dėvėti po kitomis merino vilnos kelnaitėmis arba kaip vienintelį apatinį trikotažą. Šortai, vidinė šlaunų pusė ir kojų rankogaliai pagaminti iš vienos šiltesnės 200 g/m² merino vilnos, o kojos - iš lengvesnio 120 g/m² merino vilnos tinklelio. Keliai dvigubai šiltesni ir labiau apsaugoti, nes apačioje yra minkštas 200 g/m² merino vilnos audinys, o viršuje - merino vilnos tinklelis. Dėl sportinio kirpimo ir gaivių spalvų kelnės yra funkcionalios ir jaunatviškos. Lyginant su originaliu "Woolnet" asortimentu, "Woolnet Hiking" modeliuose yra papildomas 200 g/m² "Warmwool" merino vilnos kiekis. Viso merino vilnos audinio plotai yra nepermatomi ir tiksliai išdėstyti. Pavyzdžiui, šių kelnių trumpikės iš viso audinio geriau apšildo nugarą ir tarpkojį. Svoris: 176 g Galimi dydžiai: XS-XXL Medžiagos: Woolnet 120 g/m² merino vilna: 91 % minkštos merino vilnos, 7 % poliamido, 2 % elastano. Warmwool 200g/m²: 100 % merino vilna Vilnonio tinklelio tinklelio struktūra ant odos sukuria nedideles izoliacines oro kišenes, kurios gerai šildo, o ant odos jaučiamas lengvumas ir erdvumas. Minkštas merino vilnos tinklelis efektyviai šalina drėgmę nuo odos, todėl ji išlieka sausa ir šilta. Vilna yra natūraliai antibakterinė medžiaga, todėl drabužiai po naudojimo išlieka bekvapiai ir jų nereikia nuolat skalbti. Dažnai vilną tereikia išvėdinti tarp naudojimo kartų. Kai oras leidžia, vilnonius apatinius drabužius taip pat galima naudoti kaip vienintelį apatinį trikotažą. "Woolnet" ypač gerai tinka po plonais "Lightwool" apatiniais drabužiais, o šaltesniu oru - po vidutinio sunkumo "Warmwool" apatiniais drabužiais.

Apie Aclima

RAVEN (2)(1)_1.jpg

Aclima AS nuo 1939 m. užima pirmaujančią vietą Norvegijos tekstilės pramonėje. Patirtis ir žinios, kurias Aclima įgijo per kartas, yra neįkainojamas privalumas nuolat stengiantis išlaikyti žmones šiltus ir sausus. Aclima žino poreikius, kylančius dėl klimato, ir daro viską, kad patenkintų juos. Aclima apatinis trikotažas pripažįstamas dėl aukštos kokybės.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".