• Gera kaina
Dviratis Romet Orkan D 28" 2022 violet-pink

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Rėmo medžiaga
ALLOY
Gamybos metai
2022
Galinis amortizatorius
Nėra
Type
LADY
Priekinis amortizatorius
Yra
Diskiniai stabdžiai
Nėra

Dviratis Romet Orkan D 28" 2022 violet-pink

728173
328.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 15.07€
Dydis
  • 15" / S
  • 17" / M
  • 19" / L

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 2-3 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, balandžio 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Dviratis gali būti pristatytas nepilnai surinktas (nuimtas priekinis ratas, vairas, balnelis, pedalai). Pirkėjas yra atsakingas už tinkamą dviračio surinkimą, pavarų sureguliavimą ir paruošimą naudojimui. Dėl pilno dviračio surinkimo rekomenduojame kreiptis į mūsų dviračių serviso specialistus.

Būtina žinoti! Siekiant užtikrinti saugų dviračio eksploatavimą, rekomenduojama periodiškai atlikti profilaktinę patikrą bei laiku keisti besidėvinčias detales tokias kaip: stabdžių kaladėlės, trosai, guoliai ir pan. Šie darbai nėra įtraukti į dviračio kainą.

servisass.png

Aprašymas - Dviratis Romet Orkan D 28" 2022 violet-pink
SVARBU (atnaujinta 2023-03-16): Nors Covid-19 grėsmės daugelyje pasaulio šalių stipriai sumenko, tačiau pandemijos sukeltos pasėkmės jaučiamos iki šiol. Vis auganti dviračių paklausa, komplektuojančių dalių ir žaliavų trūkumas, išsibalansavę gamyklų pajėgumai bei rinkos nestabilumas vis dar lemia problemas visose tiekimo grandinėse. Dėl šios priežasties dalis dviračio modelyje suplanuotų naudoti dalių gali būti pakeistos alternatyvomis, o dviratis pagamintas su jomis. Šios dalys gali skirtis išvaizda, modeliu, gamintoju ir/arba gali skirtis kai kurių dalių ilgiai bei diametrai (balnelio laikiklis/vairas/vairo/iškyša), tačiau pagal bendrą dviračio techninį lygį gamintojas naudos techniškai artimas alternatyvas. Pakeitimai gamybos proceso metu daromi vykstant suplanuotai gamybai, todėl gamintojai ne visada turi galimybių ir nėra įsipareigoję apie juos pranešti iš anksto. Dėl to ir mes galime ne visada laiku pakeisti aprašymą ir/ar nuotrauką. Jeigu gauto dviračio nuotrauka ir/ar aprašymas skiriasi nuo pateiktos informacijos internete ir dėl to nėra techninių suderinamumo ar eksploatacijos problemų – gamintojas tokių dalių nekeis ir pretenzijų dėl to nepriims! Jei Jums kaip vartotojui toks pakeitimas nebus priimtinas, dviratį bus galima grąžinti, tačiau jis turi būti nenaudotas.Dviračio techninės specifikacijos Rėmas: Aliumininis 6061 Šakė: Amortizuojanti Pavarų skaičius: 21 pavarų Pavarų perjungimo rankenėlės: Shimano ST-EF41 3 pavarų / Shimano ST-EF41 7 pavarų Priekinis pavarų perjungėjas: Shimano FD-TY510 Galinis pavarų perjungėjas: Shimano Acera RD-M310 Priekinis žvaigždžių blokas: 48/38/28 170/175 mm Stabdžiai: V-brake Alhonga HJ-811AD7 Aliumininiai Padangos: 28 x 1.65 (44-622) Ratlankiai: Aliumininiai (stiprinti, dviguba sienelė) Įvorės: Priekinė: JoyTech D433 / Galinė: JoyTech D434 Galinis žvaigždžių blokas: 14-28T 7 pavarų Vairas: Aliumininis 680 mm 15' 31,8 mm Vairo iškyša: aliumininė 90 mm Balnelio laikiklis: Aliumininis 31,6 mm 350 mm Balnelis: Romet Pedalai: FP-804 Svoris: 14,5 kg

Apie Romet

Untitled design (4)_7.png

„Romet“ yra vienvėžių transporto priemonių ekspertai – įmonė jas nuolat tobulina, nustatydama naujus gamybos ir dizaino standartus, pakeisdama „Romet“ aistrą į visame pasaulyje paklausius gaminius: dviračius, mopedus, motorolerius ir motociklus. „Romet“ bendradarbiauja su aukščiausios klasės dviračių įrangos gamintojais, tokiais kaip „Shimano“ ir „SRAM“, kurių technologinės naujovės sėkmingai naudojamos įmonės gaminiuose, todėl tai yra puikus produktas, atitinkantis šiuolaikinius dviratininkų poreikius.

„Arkus & Romet Group“ yra Lenkijos dviračių ir motociklų prekybos istorijos dalis, garantuojanti „Romet“ garbingą vietą tarp šios rinkos lyderių.

„Romet“ tikslas – sukurti dviračius, kuriuose inovacijos vienija tobulą kokybę, išlaikant pagrįstas kainas. Nuo turistinių, retro, miesto, pramoginių, sportinių iki modernių dviračių su elektrine pavara – „Romet“ nuosekliai įgyvendina savo tikslus, todėl gali didžiuotis galėdami paskelbti, kad „Romet“ yra vienas iš pirmaujančių pasaulio gamintojų.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".