Dviratis Romet Orkan 2 28", dydis 21"(53),pilkas

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Tipas
Hibridinis dviratis
Spalva
Sidabrinė
Svoris
13.9 kg
Stabdžių sistema
,,V brake" stabdžiai
Rėmo medžiaga
Aliuminis
Rato dydis
28"
Stabdis
ALHONGA TX117
Ratlankio medžiaga
Aluminis
Pedalai
FP-804
Rekomenduojamas ūgis
185-193cm
Pavarų skaičius
24
Rėmo dydis
21"
Šakė
Amortizuojanti
Stabdžio medžiaga
Aluminis
Padangos dydis
700x42
Balnelis
Vader
Ratlankiai
Dviguba sienelė
Sustiprinti
Galinis pavarų perjungėjas
Shimano Alivio RD-T4000
Pavarų perjungimo rankenėlė
Shimano ST-EF500
Priekinių pavarų perjungiklis
Shimano FD-TY510
Pavarų tipas
Išorinės
Priekinių žvaigdžių blokas
Shimano Tourney FC-TY301
Galinių žvaigždžių blokas
Shimano CS-HG200 12-32T 8 pavarų
Balnelio stovas
Aliumininis 31,6 mm 350 mm
Vairas
31,8/680mm Al
Vairo iškyša
Aliuminė 90 mm

Dviratis Romet Orkan 2 28", dydis 21"(53),pilkas

726143
561.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 19.31€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 2-4 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, balandžio 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Dviratis gali būti pristatytas nepilnai surinktas (nuimtas priekinis ratas, vairas, balnelis, pedalai). Pirkėjas yra atsakingas už tinkamą dviračio surinkimą, pavarų sureguliavimą ir paruošimą naudojimui. Dėl pilno dviračio surinkimo rekomenduojame kreiptis į mūsų dviračių serviso specialistus.

Būtina žinoti! Siekiant užtikrinti saugų dviračio eksploatavimą, rekomenduojama periodiškai atlikti profilaktinę patikrą bei laiku keisti besidėvinčias detales tokias kaip: stabdžių kaladėlės, trosai, guoliai ir pan. Šie darbai nėra įtraukti į dviračio kainą.

servisass.png

Rėmas tvirtas, geometrija panaši į kalnų dviračio, tačiau formuojama statmenesnė nei kalnų dviračio sėdėsena – mažiau apkraunamos rankos, išlaikomas geresnis matomumas. Skirtas tolimesnėms kelionėms, dažnai pritaikytas įvairiems priedams montuoti: purvasargiams, bagažinėms.

Ratai tvirti, tinkami važiuoti įvairesnėmis vietovėmis, skirti dėti plačias padangas. Idealus pasirinkimas, jei mėgstate važiuoti ir asfaltu, ir miško takeliais. 28” ratų dydis tinkamas ilgesnėms kelionėms.

Priekinė amortizuojanti šakė – patogumui, geresniam sukibimui važiuojant įvairiu reljefu, aplenkiant pasitaikančias kliūtis, saugesniam nusileidimui nuo kalno.

Dedamos įvairaus pločio bei rašto padangos, pasirenktant pagal būsimas keliones. Dažnai atsižvelgiama į padangos lengvumą, ilgaamžiškumą. Grubesnės padangos įgalina važiuoti įvairesne danga.

Grandinė iš dalies paslėpta po grandinės gaubtu, arba dedama apsauga ant rėmo nuo susibraižymo. Dažniausiai paliekama ganėtinai atvira dėl patogesnio priėjimo esant pakeitimo poreikiui.

Dažnai dedami plastikiniai purvasaugiai norint išlaikyti minimalų bendrą dviračio svorį, norint pritaikyti papildomai dedamą bagažinę daiktams.

Balnelis siauresnis, kietesnis (lyginant su miesto dviračių) – sportiškesnei sėdėsenai.

Gaminami tiek su dinamomis dėl komfortiškumo, tiek su atskirus akumuliatorius turinčiais žibintais siekiant išlaikyti lengvesnę konstrukciją.

Apie Romet

Untitled design (4)_7.png

„Romet“ yra vienvėžių transporto priemonių ekspertai – įmonė jas nuolat tobulina, nustatydama naujus gamybos ir dizaino standartus, pakeisdama „Romet“ aistrą į visame pasaulyje paklausius gaminius: dviračius, mopedus, motorolerius ir motociklus. „Romet“ bendradarbiauja su aukščiausios klasės dviračių įrangos gamintojais, tokiais kaip „Shimano“ ir „SRAM“, kurių technologinės naujovės sėkmingai naudojamos įmonės gaminiuose, todėl tai yra puikus produktas, atitinkantis šiuolaikinius dviratininkų poreikius.

„Arkus & Romet Group“ yra Lenkijos dviračių ir motociklų prekybos istorijos dalis, garantuojanti „Romet“ garbingą vietą tarp šios rinkos lyderių.

„Romet“ tikslas – sukurti dviračius, kuriuose inovacijos vienija tobulą kokybę, išlaikant pagrįstas kainas. Nuo turistinių, retro, miesto, pramoginių, sportinių iki modernių dviračių su elektrine pavara – „Romet“ nuosekliai įgyvendina savo tikslus, todėl gali didžiuotis galėdami paskelbti, kad „Romet“ yra vienas iš pirmaujančių pasaulio gamintojų.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".