Peilis Joker JKR655
Peilis Joker JKR655
Peilis Joker JKR655
  • Gera kaina
Peilis Joker JKR655
Peilis Joker JKR655
Peilis Joker JKR655

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Tipas
Peilis
Spalva
Kelių spalvų
Sulankstomas
Taip
Rankenos ilgis
107 mm
Gamintojas
Joker
Dėklas
Nėra
Rankenos medžiaga
Anoduotas aliuminis
Mediena
Ašmenų ilgis
83 mm
Ašmenys
Mova nerūdijantis plienas

Peilis Joker JKR655

417323
9.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 3.4€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 4-8 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 4-8 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, balandžio 29 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

"Joker JKR-655" yra medžioklinis sulankstomas peilis, kuriame naudojami "Mova" nerūdijančio plieno ašmenys, patikrintas užraktas ir aliuminio danga su medžioklės grafika.

Ispaniškas nerūdijantis plienas

Peilis turi 83 mm ilgio geležtę, pagamintą iš "Mova" nerūdijančiojo plieno, užgrūdinto iki 57-59 HRC. Ispaniškas plienas pasižymi geru atsparumu korozijai ir grūdinamumu, prilygstančiu AUS6.

Mova plieno geležtė pasiteisins kasdieniame naudojime dėl atsparumo korozijai, gero aštrumo ir lengvo galandinimo, kuriam pakanka standartinio galąstuvo.

Praktiška geležtė

2,5 mm storio plona geležtė turi naudingą kritimo smaigalį, todėl peilis puikiai tinka medžiojamųjų gyvūnų išdarinėjimui ir kasdieniams darbams. Dėl panaudoto stipraus smaigalio, įgaubto pjūvio ir aiškiai užapvalintos briaunos peilis pasižymi geromis pjovimo savybėmis, o jį pagaląsti labai paprasta.

Lengvai išskleidžiamas

Apsauginį peilį galima greitai ir lengvai išskleisti viena ranka, naudojant dvipusį kaištį, dėl kurio peilis iš karto bus paruoštas darbui. Patogi kaiščio vieta ir optimalus jo dydis leidžia lengvai išskleisti peilį mūvint pirštines.

Saugus naudojimas

Išskleidus peilį, jis saugiai užfiksuojamas linijiniu užrakto mechanizmu. Plieninė blokavimo juostelė užtikrina aukštą saugumo lygį, o jos valdymas yra labai intuityvus ir patogus. Patikimas užraktas yra svarbus elementas, lemiantis sulankstomo peilio funkcionalumą ir saugumą.

Medžioklinės rankenos stilius

Peilis turi dviejų dalių apkalą, pagamintą iš medžio ir anoduoto aviacinio aliuminio, padengtą dekoratyvia medžioklės grafika su šernų šeimos motyvu.

Dėl išpjovos rodomajam pirštui ir plono rankenos kontūro peilį lengviau naudoti ir užtikrinamas saugus laikymas. Standartinis spaustukas, tvirtinamas tik vienoje padėtyje, leidžia peilį kasdien nešiotis kišenėje. Galinėje peilio dalyje yra skylė virvei arba dirželiui pritvirtinti.

Apie Joker

puukkojokersami(2).jpg

 

Joker prekės ženklo peiliai puikiai žinomi visame pasaulyje, o įmonė įsikūrusi Ispanijos mieste Albasetėje. Joker gimtinė itin gerai žinoma visiems amatinininkams ir meistrams, o patys Joker peiliai garsėja tuo, kad yra pagaminti rankomis.

Nuo pat įmonės įkūrimo 1987 m., Joker stengėsi sujungti tradicinius rankdarbius ir moderniausias technologijas. Joker peilius lengva pagaląsti, tačiau jų ašmuo išlieka aštrus ir po ilgesnio naudojimo.

Joker tęsia išdidžias Ispanijos stalo įrankių gamintojų tradicijas, gamindami vienus geriausių peilių ir siūlydami bene didžiausią aštrių stalo įrankų asortimentą visame pasaulyje.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui