Pripučiama irklentė su aksesuarais Spartan SUP 10’ Ruda-Raudona

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Medžiaga
PVC
Tipas
Universali irklentė
Spalva
Balta
Raudona
Ilgis
300 cm
Plotis
76 cm
Storis
15 cm
Didžiausia apkrova
130 kg
Paskirtis
Universali
Talpa
282 l
Kategorija
Ramūs vandens telkiniai
Lentos svoris
7.9 kg
Aksesuarai
Taip
Didžiausias naudotojų skaičius
1 asmuo
Priedų skaičius
5
Max pressure
1.03 bar

Pripučiama irklentė su aksesuarais Spartan SUP 10’ Ruda-Raudona

525632
280.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 12.87€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
NEMOKAMAS Pristatymas 2-4 d.d. DPD (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite penktadienį, balandžio 26 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Pasimėgaukite vasaros vandens nuotykiais su visiškai nauja irklente! Nesvarbu, ar vykstate į paplūdimį, prie upės, ar į mėgstamą vandens telkinį, "Spartan SUP 10' Brown-Red" irklentė su priedais padarys jūsų laiką ten ypatingą. Be to, irklenčių sportas yra ne tik nuostabi laisvalaikio pramoga, bet ir kompleksinė mankšta, nes leidžia sustiprinti raumenis, pagerinti pusiausvyrą ir sudeginti kalorijas.

Šios universalios SUP lentos svorio riba yra iki 130 kg, todėl ji tinka visiems. Dėl apvalios formos ir trumpos konstrukcijos ši lenta yra stabili ir lengvai manevruojama, todėl puikiai tinka pradedantiesiems.  Paddle Board w/ Accessories Spartan SUP 10' Brown-Red idealiai tinka ramiems vandenims, t. y.  jūrai, ežerams arba užtvankoms. Su šia lenta galėsite maksimaliai mėgautis vasaros vandens pramogomis!

Menki patobulinimai, kurie pravers tiek vandenyje, tiek už jo ribų

 Paddle Board w/ Accessories Spartan SUP 10' Brown-Red tai ne tik lenta. Joje yra daugybė mažų patobulinimų, leidžiančių patogiau irkluoti ir nešti irklentę. Dėl elastinių bungee virvių galite gabenti lengvus krovinius, kurių nenorite palikti ant kranto, o priešlydžio padas leidžia puikiai laikytis ir apsaugo nuo slydimo. Tačiau net jei ir paslysite, nieko baisaus. Yra nerūdijančio plieno D formos žiedas prie kurio galite pritvirtinti pavadėlį (kuris į komplektą neįeina), kurį užsidėsite ant kojos, taip užtikrindami, kad neprarasite irklentės. Taip pat galite įvertinti viduryje esančią tvirtą rankeną kad būtų patogu nešti.

<Į komplektą įeina priedai

Prie irklentės pridedama viskas, ko gali prireikti per vandens nuotykius - trijų dalių, reguliuojamo ilgio aliumininis irklasaukšto slėgio pompa su slėgio matuokliu ir remonto rinkinys. Viską (įskaitant sulankstytą irklentę) galite sudėti į solidžią kuprinę su patogiomis petnešomis. Jums tereikia užsidėti kuprinę ant nugaros ir leistis į kelionę.

 

Apie Spartan

07_auto_x2_1.jpg

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui