• Išpardavimas
Puodelis Light My Fire Bio, rožinis

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Mokėkite, kai gausite prekes

Medžiaga
Plastikas
Tipas
Puodelis
Spalva
Rožinė
Talpa
Nenurodyta

Puodelis Light My Fire Bio, rožinis

730445
6.99 8.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 2.38€

Prekės likučiai:
Turime Kauno parduotuvėje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 1-2 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 1-2 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite šiandien, parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Produkto personalizavimas

pontas_banner.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Sulankstomas, lengvas ir stilingas puodelis. Patraukite, kad galėtumėte gerti, pripildykite ir suspauskite, kad galėtumėte transportuoti ar laikyti. Veikia laukinėje gamtoje arba miesto erdvėse. Galima įsigyti su papildomu "Light My Fire ReStraw BIO" švilpuku. Gertuvės dangtelis, kuris ilgiau išlaiko skystį šiltesnį, neišsilieja, yra saugus ir apsaugo gėrimą nuo vabzdžių bei šiukšlių. Lengvai valomas ir sulankstytas užima labai mažai vietos. Su matavimo skale viduje. Dugnas pagamintas iš neslystančios medžiagos, kad būtų gerai suimamas. Taip pat tinka karštiems skysčiams. Prie puodelio pritvirtintas dangtelis, kad nebūtų prarastas. Galima skalbti skalbimo mašinoje. Dydis 100 mm x 75 mm x 75 mm. Svoris 37 g. Taip pat tinka "Light My Fire LunchKit BIO" ir "MealKit BIO" indų rinkiniams. Medžiaga Viršus: Terralenas - 96 % biologinis plastikas, pagamintas iš cukranendrių, sertifikuotas "Bonsucro", ISCC ir PEFC. Dugnas: 20 % "Dryflex Green" (termoplastinis elastomeras) - tai biologinis plastikas, pagamintas iš cukranendrių, sertifikuotas "Bonsucro" ir ISCC. Gertuvė pagaminta iš medžiagų, kurios nesukelia jokių kvapų ar skonių vandenyje ir nesugeria kvapų ar skonių. Gamybos šalis Švedija. Medžiagų ir gamybos defektams suteikiama 2 metų garantija.

Apie Light My Fire

website-brand-banner-LMF.jpg

 

Light My Fire prekės ženklą 1995 m. įkūrė Michael Odqvist, kuris pradėjo platinti Guatemaloje gerai žinomą produktą, pavadintą MayaSticks, geriau žinomą kaip tiesiog oro sąlygoms ir vėjui atsparius degtukus. Šie degtukai sulaukė didelės sėkmės ir praėjus keliems metams, gamintojas pasiūlė naują produktą: Tinder-on-a-Rope – ant virvutės pririštą medienos skeveldrą, kuriai uždegti pakanka vos kelių kibirkščių nuo ugnies skeltuvo.

Light My Fire prekės ženklas itin vertinamas stovyklautojų ir veiklos lauke entuziastų. Juos džiugina laužo uždegimo paprastumas ir natūrali bene kiekvieno produkto kilmė.

2004 m. įmonė praplėtė savo produktų liniją į ją įtraukdami šaukštus-šakutes (angl. spork) ir stovyklavimo indų rinkinius.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui