Žieminis dėklas telefonui ir nešiojamam įkrovikliui Deeper 2.0
Žieminis dėklas telefonui ir nešiojamam įkrovikliui Deeper 2.0
Žieminis dėklas telefonui ir nešiojamam įkrovikliui Deeper 2.0
Žieminis dėklas telefonui ir nešiojamam įkrovikliui Deeper 2.0
Žieminis dėklas telefonui ir nešiojamam įkrovikliui Deeper 2.0
Žieminis dėklas telefonui ir nešiojamam įkrovikliui Deeper 2.0

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Medžiaga
PU, PVC, EVA
Spalva
Juoda
Svoris
145 g
Dydis
205x100x60mm
Modelis
FLACC18
Velcro Arm Strap:
400x40mm
Phone Compatibility:
163x80mm

Žieminis dėklas telefonui ir nešiojamam įkrovikliui Deeper 2.0

333352
44.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 7.65€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5+ vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-3 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 2-3 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, balandžio 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Skirtas patogiam telefono tvirtinimui ir padaro jį lengvai pasiekiamą poledinės žvejybos metu. Pritvirtinkite Deeper dėklą Winter Smartphone Case 2.0 prie savo rankos specialiu dirželiu ir, žvejodami ant ledo, išnaudokite visus išmaniojo telefono privalumus.

Saugus ir patogus būdas laikyti telefoną žvejojant ant ledo

Taupo telefono baterijos energiją

Lengvas ir kompaktiškas išmaniojo telefono dėklas su papildoma izoliacija apsaugos jūsų telefoną esant minusinei temperatūrai. Izoliacijos elementai tvirtinami prie dėklo korpuso, kad nejudėtų.

Suderinama su išorine baterija

Jei jūsų telefonui prireiktų daugiau energijos – žieminiame dėkle yra skyrius išorinei baterijai laikyti. Speciali anga įkrovimo laidui prijungti leidžia taupyti laiką ir krauti telefoną juo naudojantis.

Atsparumas purslams ir avarinis plūdrumas

Dėklas Deeper Winter Smartphone Case 2.0 apsaugo jūsų telefoną ne tik nuo šalčio, bet ir nuo bet kokio kontakto su vandeniu. Dėkle esančiam telefonui įkritus į vandenį, jis lieka plūduriuoti paviršiuje ir yra visiškai apsaugotas nuo drėgmės.

Pastaba. Plūdrumo nebandykite – gaminys neskirtas būti vandenyje ilgą laiką. Plūdrumas priklauso nuo dėkle laikomo telefono ir (arba) išorinės baterijos svorio.

Sumanus ergonomiškas dizainas

Paprasta ir saugi tvirtinimo sistema

Rankos dirželis leidžia saugiai ir patogiai naudoti telefoną be jokio judesių suvaržymo. Daugiau nebereikės sukti galvos, kur laikyti telefoną poledinės žvejybos metu. Tiesiog pritvirtinkite dėklą prie savo rankos specialiu kibtukiniu dirželiu. Tai paprasta!

Patogesnis sonaro užmetimas

Deeper sonaro saugos dirželis suteikia dar daugiau komforto žvejojant ant ledo. Tiesiog pritvirtinkite dirželį prie sonaro, nuleiskite jį į eketę ir pradėkite nuskaitymą. Baigę dirželiu ištraukite sonarą į paviršių.

Better Sonar Casting Experience

Galima valdyti visas jutiklinio ekrano funkcijas

Dėkle esančio telefono jutiklinis ekranas reaguoja į visus liečiamuosius judesius, tad jums nereikės išimti jo iš dėklo norint patikrinti nuskaitytus duomenis, nusiųsti žinutę ar atsiliepti į skambutį. Silikoninė izoliacijos danga išlaiko telefoną stabilioje padėtyje ir neleidžia jam slidinėti dėkle.

Kaip naudotis?

Įdėkite išmanųjį telefoną po jutiklinio ekrano danga.

Uždenkite izoliaciniu elementu ir įtempkite dirželį, kad saugiai pritvirtintumėte telefoną.

Uždarykite ir užsekite dėklą.

Pritvirtinkite telefono dėklą prie rankos specialiu kibtukiniu dirželiu.

Apie Deeper

253762556_1218297385247410_1794669189096550006_n_1.jpg

Deeper buvo įkurta 2012 m., kai du žvejai, Aurelijus ir Rolandas, išsiruošė žvejoti į Suomįją. Ten jiedu išsinuomavo žvejybinę valtį ir joje rado naujieną - didelį echolotą, kurio atskiras dalis jungė laidas. Tuomet jie šį prietaisą išbandė pirmąkart ir liko maloniai nustebinti: echolotas padeda sužinoti itin daug nauingos informacijos. Tai privertė juos susimąstyti ir sukurti išmaniojo echoloto idėją. Ši idėja supažindino juos su Donatu, inovatyvių technologijų inžinieriumi, padėjusiu jiems sukurti Deeper echolotus.

Deeper siūlo įsigyti kelis išmaniuosiųjų sonarų modelius, programėlę, žvejybai skirtų aksesuarų ir batimetrijos valdymo platformą Lakebook™. Deeper sonarus galite įsigyti daugiau nei 50 šalių, Fish Deeper programėlė atsisiųta jau daugiau nei 2 milijonus kartų, o kompanijoje dirba virš 60 specialistų, kurie dirba ties viena vizija ir vis kuria kažką naujo.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".