MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
  • Gera kaina
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS
MP6548 ORO DVIRATIS HMS

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Smagračio svoris
2 kg
Sėdynės reguliavimas
Vertical and horizontal
Max user weight
110 kg
Product weight
38 kg
Dimensions Length
133 cm
Dimensions Width
62 cm
Dimensions Height
138

MP6548 ORO DVIRATIS HMS

444902
560.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 19.29€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-4 d.d. DPD (14,99 €)
Svoris: 38 kg.
NEMOKAMAI atsiimkite antradienį, balandžio 30 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)
Svoris: 38 kg.

Aprašymas

"HMS" džiaugiasi galėdama pristatyti MP6548 oro dviratį, kuris jau kurį laiką yra privalomas sporto salės ir, be abejo, kroso klubo įrangos elementas. Tai revoliucija našumo ir ištvermės treniruotėse, taip pat, kas gali atrodyti keista įprastų dviračių atveju, jėgos treniruotėse. Judančios rankos priverčia dirbti rankas, o tai reiškia, kad į treniruotę įtraukiami ne tik apatiniai, bet ir viršutiniai raumenys, todėl pratimai tampa veiksmingesni. Jei treniruočių planuose reikia labiau įtraukti viršutinius raumenis, specialūs kojų atramų laikikliai leidžia dirbti tik rankomis. Padėję kojas ant kojų atramų, galėsite patogiai įsitaisyti, kad maksimaliai dirbtumėte rankomis. Dviračio apkrova yra oro pasipriešinimas. Mechanizmas veikia taip, kad kuo greičiau ir stipriau miname pedalus, tuo didesnė bus apkrova. Todėl tokio tipo įranga puikiai tinka crossfit treniruotėms. Tokie mokymai daugiausia grindžiami intervaliniu mokymu, kai trumpą laiką dirbama maksimaliu intensyvumu, o po to ilsimasi daug mažesniu intensyvumu. Todėl tai idealus sprendimas krosfiteriams, nes priklausomai nuo to, kiek galios jie naudoja ant dviračio, jie pajus apkrovą. MP6548 puikiai tinka ne tik jėgos treniruotėms, bet ir kardio treniruotėms. Jis greitai pagreitins širdies ritmą, įjungs visą kūną ir akimirksniu pakels kūno temperatūrą. Pastarasis taip pat pasisako už tai, kad dviratis būtų naudojamas apšilimui. Tai ypač svarbu, nes oro pasipriešinimas neapkrauna sąnarių. Taip greitai ir saugiai sušilsite. Kai atliekame sunkias treniruotes, vertėtų jas stebėti ir patikrinti, kaip reaguoja mūsų kūnas. Kompiuteris, kuriame įrengtas prietaisas, labai praverčia. Jame rasite visą informaciją, kurios reikia treniruočių metu. MP6548 pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, todėl yra labai stabilus ir saugus. Net ir labai intensyviai treniruojantis nejaučiama jokių vibracijų ar svyravimų. Transportavimo ratai užtikrina lengvą įrangos perkėlimą. HMS prekės ženklas taip pat pasirūpino mokymo komfortu, ergonomiška, minkšta sėdyne, reguliuojamo aukščio ir gylio, leis ilgai maloniai treniruotis. Sėdynė užpildyta gelio užpildu ir turi specialų profilį, kad geriau išsklaidytų temperatūrą. MP6548 HMS - leiskite savo treniruotėms pereiti į aukštesnį lygį. Specifikacija: Matmenys: Ilgis: 133 cm Plotis: 62 cm Aukštis: 138 cm 6 balnelio reguliavimo lygiai Mažiausias atstumas tarp balnelio ir pedalo: 73 cm Didžiausias atstumas nuo balnelio iki pedalo: 90 cm Smagračio svoris: 2 kg Balnelio reguliavimas: vertikalus ir horizontalus Mobiliojo įrenginio laikiklis Transportavimo ratai Lyginimo kojelės Kompiuteris su LCD ekranu Kompiuterio funkcijos Lauko temperatūra Skenuoti Laikas Greitis Atstumas Impulsas Kalorijos Atkūrimas Kūno riebalai Maksimalus naudotojo svoris: 110 kg Produkto svoris: 38 kg Pastabos: Garantija 24 mėnesiai

Apie HMS

DANIEL-NIKOLETTA-BANNER-HMS-EN.jpg

HMS prekės ženklas gimė iš aistros, draugystės ir susižavėjimo sportu derinio. Nuo pat pradžių HMS ieškojo novatoriškų sprendimų, palengvinančių ir skatinančių fizinį aktyvumą. Patirtis, aukščiausios kokybės medžiagos, naujausių tendencijų dizainas ir dėmesys tobulam veikimui yra pagrindinės šio prekės ženklo gaminių savybės.

Per daugelį metų prekės ženklas HMS pelnė daugelio klientų pripažinimą visame pasaulyje. HMS asortimentas, apimantis šimtus produktų iš fitneso ir jėgos sporto grupės, nuolat pildomas nauja įranga. Daug kartų jį brekės ženklas pristatė Miuncheno „ISPO", Kelno „FIBO", Berno „Sport Life", Varšuvos „FIWE", Poznanės „Fit Expo" parodose. Šiandien HMS logotipas yra gerai žinomas Europos fitneso produktų rinkoje.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui