ActivLab BCAA Xtra 800 g.

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

ActivLab BCAA Xtra 800 g.

724426
27.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 4.76€
Variant
  • Arbūzų Skonis
  • Kolos Skonis
  • Citrinų
  • Apelsinų skonis

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (2 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-3 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 2-3 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, balandžio 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

ActivLab BCAA Xtra

Maisto produktas su saldikliais, milteliai

ActivLab BCAA Xtra + L-Glutamine- maisto papildas.

Grynasis kiekis: 800 g. (80 porcijų).

 

Maistinė vertė

Porcija 10 g.

Baltymas

7,6 g

Angliavandeniai

0 g

Riebalai

0 g

L-Glutaminas

3,5g

L-Leucinas

2,5g

L-Valinas

1,25g

L-Izoleucinas

1,25g

 

Sudedamosios dalys: L-glutaminas; L-leucinas; L-valinas; L-izoleucinas; rūgštingumą reguliojančios medžiagos - citrinos rūgštis, natrio citratas; kvapioji medžiaga; saldiklis - acesulfamas K; dažikliai - saulėlydžio geltonasis FCF (E110*), kochinelas raudonasis A (E124*). * - gali neigiamai paveikti vaikų dėmesingumą ir aktyvumą.

Alergenai: gali būti nežymūs kiekiai sojos, kviečių ir riešutų.

Vartojimas: ištirpinti 10 g. (2 arbatinius šaukštelius) produkto 250 ml. vandens. Treniruočių dienomis vartoti 1 porc. prieš treniruotę ir 1 porc. po treniruotės, ne treniruočių dienomis vartoti 1 porc. prieš valgį.

Įspėjimai: Turi fenilalanino šaltinį. Netinka nėščioms ar maitinančioms moterims. Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Prieš pradedant vartoti rekomenduojame pasikonsultuoti su treneriu, sporto gydytoju arba mitybos specialistu. Neviršyti rekomenduojamos paros normos.

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės. Gamintojas: Regis Ltd. Walerego Slawka 3a, 30-633, Krakow,

Kilmės šalis: Lenkija.
 

 

 

Apie ActivLab

Obszar-kompozycji-1-kopia-4-min_1.jpg

Yra tie, kurie kalba, ir tie, kurie imasi veiksmų. Activlab supranta jūsų sunkumus – tiek profesionalai, tiek mėgėjai su prekės ženklo papildais dirba kasdien. Būdami tikri kovotojai, jūs tiesiog einate  ir atiduodate visas jėgas. To paties tikitės ir iš profesionalios sporto mitybos. Štai kur atsiranda Activlab: Activlab papildai apima dietinius baltymus, aminorūgštis, sąnarių atkūrimo formules, izotonines medžiagas, baltymų batonėlius, vitaminus ir mineralus. Gryna kokybė. Jokios magijos.

Ar siekiate bėgti maratone? Pagreitinti metabolizmą? Su Activlab papildais pasieksite daug daugiau. Activlab garantuoja novatoriškas formules, sukurtas jų pačių laboratorijose, pagamintas jų gamybos vietose ir paremtas daugiau nei 20 metų patirtimi. Activlab visiškai kontroliuojame gamybos procesą, nes jūsų pasitikėjimas yra jų įsipareigojimas.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".