Balansinis dviratukas PUKY Wutsch puky color
Balansinis dviratukas PUKY Wutsch puky color
Balansinis dviratukas PUKY Wutsch puky color
  • Gera kaina
Balansinis dviratukas PUKY Wutsch puky color
Balansinis dviratukas PUKY Wutsch puky color
Balansinis dviratukas PUKY Wutsch puky color

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Gamintojas
Puky
Spalva
RED
Rėmo medžiaga
Plienas
Tipas
Unisex
Pavadinimas
Balansinis dviratukas PUKY Wutsch kiwi
Kodas
3029
EAN kodas
4015731030291
Priekinis amortizatorius
Nėra
Galinis amortizatorius
Nėra
Diskiniai stabdžiai
Nėra
Metai
2020

Balansinis dviratukas PUKY Wutsch puky color

727852
55.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 5.2€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (5 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 2-3 d.d. DPD (4,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, balandžio 1 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

PUKY - SUKURTA RŪPINANTIS SAUGUMU Mano pirmasis PUKY. Visi paspiriamieji keturračiai ir triračiai "My First PUKY" serijos modeliai sukurti taip, kad jau mokantys sėdėti ar vaikščioti vaikai galėtų jais naudotis, lavindami savo motorinius įgūdžius. Paprasti judesiai, pavyzdžiui, atsispyrimai nuo žemės ne tik lavina, bet ir suteikia nemažai džiaugsmo. Tik judėdamas Jūsų vaikas gali išsiugdyti puikų pagrindą tolimesniam mokymosi procesui, susijusiu su dviračio valdymu. WUTSCH - idealus variantas vaikams, kurie jau gali vaikščioti savarankiškai. Integruota pilnai plaukiojanti priekinė ašis suteikia ribotą judėjimą į šonus, tad padeda išmokti laikyti pusiausvyrą. Dėl to tai puikus tarpinis variantas prieš perkant balansinį mokomąjį dviratį. WUTCH rekomenduojama naudoti uždarose patalpose, tačiau dėl specialios priekinės ašies galima naudoti ir lauke. 4 ratai suteikia ypač didelį stabilumo ir saugumo jausmą.

Apie PUKY

Untitled design (7)_7.png

PUKY remia herojus, nes kiekvienas vaikas yra savo istorijos herojus.

PUKY šiuo sakiniu tvirtai tiki ir juo grindžia prekės ženklo veiksmus. Šviesių akių ir pasitikėjimo savimi kupini vaikai - tai prekės ženklo motyvacija ir priežastis, dėl kurios PUKY su didžiule aistra gamina produktus augantiems vaikams. PUKY jau daugiau nei 70 metų remia kelio herojus ir padeda vaikams savarankiškai pažinti aplinką su prekės ženklo transporto priemonėmis ir tuo pat metu skatina fizinį vystymąsi.

PUKY jau kelis dešimtmečius dalyvauja kuriant gražius vaikystės prisiminimus. PUKY GmbH & Co. KG buvo įkurta 1949 m. Diuseldorfe, pavadinimu PUCK. Tuo metu iš pradžių daugiausia buvo gaminami balioniniai paspirtukai, vėliau pradėti gaminti vaikiški dviračiai, balansiniai dviračiai ir jaunimo dviračiai. Po 1956 m ginčo dėl prekės ženklo su įmone PUCH, PUCK tapo PUKY ir nuo to laiko šiuo pavadinimu gamina specialiai vaikams skirtas transporto priemones. 1960 m. įvyko didelis persikėlimas iš Diuseldorfo į Viulfratą, kur tebėra įsikūrusi įmonė.

Per visą šį laikotarpį PUKY tebedirba apie 120 darbuotojų, kurie čia iki šiol kuria, projektuoja ir gamina aukštos kokybės vaikiškas transporto priemones iš plieno ir aliuminio. Be 120 darbuotojų pagrindinėje būstinėje, neįgaliesiems skirtose gamyklose dirba daugiau kaip 500 darbuotojų, kurie profesionaliai surenka ir supakuoja transporto priemones. PUKY nelaiko savęs tik į pelną orientuota įmone ir suvokia savo ypatingą atsakomybę visuomenei. Dėl šios priežasties jau daugiau kaip 40 metų glaudžiai bendradarbiauja su gamyklomis, kuriose dirba neįgalieji. Dėl visų PUKY darbuotojų ir ypač dėl prekės ženklo mažųjų klientų PUKY yra tokia, kokia yra šiandien: moderni įmonė, turinti tvirtą vertybių sistemą.

PUKY yra patikima ir atsakinga, bet taip pat aistringa ir drąsi tame, ką daro.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".