Apkaustai batams CT Ice Traction+

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Garantija
24
Lytis
Moterims
Vyrams
Grynas svoris
0.524
Bendras svoris
0.568
Kilmės šalis
CN
Classification
Sportinis, pramoninis

Apkaustai batams CT Ice Traction+

752840
57.99
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 5.39€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 4-8 d.d. DPD (3,99 €)
Pristatymas 4-8 d.d. DPD Pick up (2,99 €)
NEMOKAMAI atsiimkite antradienį, balandžio 30 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Lengvai uždedami, neslystantys 10 strypų ledo strypai, kurie susilanksto į nedidelę erdvę, kad juos būtų galima transportuoti. Pridedamas nešiojimo krepšys. Tinka naudoti visų tipų lauko avalynei. Suteikia galimybę saugiai judėti sudėtingomis sąlygomis ant ledu ar sniegu padengtų paviršių, net ant slidžios žolės. Tinka darbui ir laisvalaikiui kalvotoje vietovėje, ant lygaus paviršiaus ir ant jūros bei ežerų ledo. Puikus, saugus ir stabilus elastingas sukibimas: silikoninis kulnas tvirtai prilaiko visą čiuožyklos plotą prie avalynės pado. Spygliai ir grandinės nuo sniego yra pagaminti iš nerūdijančio plieno. Tiekiama poroje. Tinkamumo laikas: 12 metų (=2 metai laikymo + 10 metų naudojimo). Medžiagų ir gamybos defektams suteikiama 2 metų garantija. CE. Unisex modelis. Yra keturių dydžių, aiškiai spalvotai pažymėti, kad inventoriaus, nuomos ir pramogų parko operacijos būtų paprastesnės ir efektyvesnės: - S: tinka 35-37 avalynės dydžiams (JAV 3-5 dydžiai). 512 g. Geltonos spalvos. -M: tinka 38-40 dydžio avalynei (JAV 6-7,5 dydžio). 524 g. Žalia spalva. -L: tinka 41-43 dydžio avalynei (JAV 8-9 dydžiai). 534 g. Mėlyna. -XL: tinka 44-47 avalynės dydžiams (JAV 10,5-13 dydžių). 556 g. Juodos spalvos. DĖMESIO! Šie neslystantys batai netinka vaikščioti kieta žeme ar akmenuota vietove; konstrukcija nesumažina slidumo tokiomis sąlygomis. Konstrukcija taip pat nėra tinkama laipiojimui ledu ar alpinizmui.

Apie CT

RAVEN (9)_1.png

Climbing Technology (priklausantis Aludesign SpA) kuria ir gamina naujoviškus prietaisus visoms vertikalioms disciplinoms, specialiai sukurtus saugumui ir naudojimo patogumui.

35 metų patirtis pavertė Climbing Technology įmone, gebančia suvokti rinkos poreikius ir paversti juos novatoriškais produktais alpinizmui, sportiniam laipiojimui ir saugai dirbant aukštyje.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui