Akiniai nuo saulės KOO Spectro, juodos/bronzinės spalvos

GARANTIJA VARTOTOJUI

  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija
  • Kokybės garantija
  • 24 mėnesių garantija fiziniams asmenims
  • Nemokama konsultacija

Grynas svoris
0.04
Origin country
IT
Gross weight, kg
0.19

Akiniai nuo saulės KOO Spectro, juodos/bronzinės spalvos

738881
199.00
Su PVM
Mėnesinė įmoka nuo 11.48€

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (3 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 4-8 d.d. DPD (3,99 €)
NEMOKAMAS Pristatymas 4-8 d.d. DPD Pick up (0,00 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, gegužės 6 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Aprašymas

Greitai atrodantys ir gerai vėdinami akiniai nuo saulės. "Zeiss" lęšiai yra geriausios optinės kokybės rinkoje. Daugybė objektyvų parinkčių. Pagaminta Italijoje. - Aukštos kokybės "Zeiss" polikarbonato lęšiai - Platus matymo laukas - 4 ventiliacijos angos, kad lęšiai neužšaltų - Neslystanti rėmų danga - Reguliuojamas guminis nosies tiltelis - Keičiamas objektyvas - Keičiamas nosies tiltelis - Vienas dydis tinka visiems - Svoris 37 g Pakuotės turinys: - Akiniai nuo saulės "Spectro - Saugojimo krepšys - Pakaitinis tiltas (mažesnio dydžio) Akiniai skirstomi į kategorijas pagal šviesos pralaidumą. Visi "Zeiss" lęšiai apsaugo akis nuo UVA ir UVB spinduliuotės iki 400 nm. VLT skaičius rodo, kiek šviesos praeina pro lęšius. 3 kategorija. Praleidžia 8-18 % šviesos. Puikiai veikia ryškioje saulės šviesoje. Spalvos atkuriamos originaliomis spalvomis. Pavyzdžiui, gatvės, kelių ir kalnų dviračių, kalnų, sniego sąlygų, jūros. 2 kategorija Praleidžia 18-43 % šviesos. Bendrosios paskirties, saulėtoms ir nepastovioms oro sąlygoms. Pašalina mėlyną ir violetinę šviesą. Pagerina regėjimo gylį, kontrastą ir puikiai veikia greitose gyvūnų rūšyse bei situacijose, kai reikia įvertinti atstumus. Pavyzdžiui, važinėjimas kelių ir kalnų dviračiais, slidinėjimas, golfas. 1 kategorija Praleidžia 43-80 % šviesos. Akiniai debesuotą ar lietingą dieną. Puikiai tinka rudenį ir žiemą, kai šviesos nėra daug, bet ji sklinda iš blaškančios pusės. Apsaugo akis ir padeda įžvelgti žemės formos skirtumus bei šviesos ir šešėlių kontrastus, kurių plika akimi nepamatysi. Poliarizuoti lęšiai Pašalina atspindžius, todėl gerai veikia tokiomis sąlygomis kaip jūroje ar ant šlapio asfalto. Veidrodiniai lęšiai Praleiskite mažiau šviesos. Paprastai skirtas šviesioms sąlygoms.

Apie KOO

Untitled design (14)_13.png

Atsiradę Italijoje. Dėvėmii visame pasaulyje.

KOO yra išskirtinis, aukštos kokybės akinių prekės ženklas iš Italijos, priklausantis šalmų gamintojui Kask. Platus KOO akinių nuo saulės ir apsauginių akinių asortimentas yra skirtas važinėtis dviračiu, MTB, slidinėti, čiuožti snieglente ar tiesiog leisti laiką lauke.

Svarbu

ce_mark.svg

CE ženklinimas yra prekės gamintojo deklaracija, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus (plačiau skaitykite čia).

Prekių nuotraukos bei video skirtos tik iliustraciniams tikslams. Originalių produktų parametrai, spalvos, užrašai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose. Vizualinė prekių medžiaga nenurodo prekių komplektacijos, todėl būtina vadovautis prekės aprašyme ir specifikacijose pateikta informacija.

Kilus klausimams, lauksime Jūsų skambučio telefonu +370 630 67777 arba žinutės el. paštu info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui