Aktyvus sportas ir poilsis lauke padeda ne tik mūsų fizinei savijautai. Jis prisideda ir prie psichologinės mūsų gerovės. Padeda gerinti smegenų veiklą, apsaugo nuo įvairių ligų rizikos, leidžia pabėgti nuo kasdienybės rūpesčių ir pakelia nuotaiką. Taigi kas gali būti geriau negu poilsis ir pramogos gryname ore? Nebent tik didesnis jų kiekis. Tuo labiau, kai rinktis tikrai yra iš ko. Važinėjimasis riedlente ar riedučiais, dviračiu ar paspirtuku, vandens pramogos, žvejyba, golfas, badmintonas, kroketas, šaudymas iš lanko – tik keli pavyzdžiai. O kur dar įvairūs žaidimai lauke, sūpavimasis ant sūpuoklių ir žiemos sportas? Galima vardinti ir vardinti.

Kad ir koks bus jūsų pasirinkimas, esame pasiruošę padėti išsirinkti geriausią, jūsų lūkesčius atitinkantį produktą. Pradedant raketėmis, riedlentėmis, pačiūžomis ar palapinėmis, baigiant baseinais, batutais ar smėlio dėžėmis.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".