Miesto / Hibridiniai dviračiai

Miesto dviratis - tobulas pasirinkimas kasdieniniam naudojimui, kai reikia įveikti trumpas distancijas. Nors pavadinimas sufleruoja, kad ši transporto priemonė skirta vien miesto keliams, ji puikiai tiks ir kaimo keliukams. Lengvas, ekonomiškas ir, svarbiausia, nereiklus miesto dviratis pasitarnaus keliaujant į darbą ar parduotuvę, prie ežero ar šiaip pasižvalgyti po apylinkes.

Šios rūšies dviračiai turi grandinės apsaugą ir arti ratų prigludususius purvasaugius, todėl jums nereikės bijoti, kad išsitepsite rūbus. Miesto dviratį galite laisvai valdyti viena ranka, nes priekinė jo šakė yra gerokai pasvirusi, o vairo rankenos – lenktos. Dažniausiai šie dviračiai turi bagažinę ir / ar krepšį daiktams susidėti. Prie jų lengva ir patogu pritvirtinti vaiko kėdutę.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Tipas
Rėmo dydis
Rato dydis
Pavarų skaičius
Stabdžių sistema
Rėmo medžiaga
Spalva
Filtravimas

Miesto ir hibridiniai dviračiai

Važinėjimas dviračiu gali būti tiek sportas, tiek pramoga ar hobis. Neminint to, kad dviračiai yra pigiausių transporto priemonių sąrašo viršuje, pasivažinėjimas šia dvirate priemone turi gausybę naudų. Tad nenuostabu, kad nuolat plečiantis dviračių takų tinklui ir vis labiau populiarėjant aktyviems laisvalaikio praleidimo būdams, miesto ir hibridiniai dviračiai tampa vis didesniu susidomėjimo objektu. Nors miesto dviračiai savo išvaizda ir savybėmis skiriasi nuo hibridinių dviračių, jų paskirtis kai kuriais atvejais sutampa. Kad atskirti šias rūšis ir išsirinkti jau tinkamiausią modelį būtų lengviau, žemiau pateikiame pagrindinių miesto ir hibridinių dviračių bruožų santrauką.

Miesto dviratis: išskirtiniai bruožai

Miesto dviratis yra sukurtas lygiems, asfaltuotiems keliams. Jis pasižymi išskirtiniu komfortu, tačiau nėra labai greitas. Dėlto miesto dviratis nepamainomas ramių pasivažinėjimų po kurortus ar nepažįstamų miestų ir miestelių vietų tyrinėjimų kompanionas. Dideli platūs 28 colių ratai, krepšys ir / ar bagažinė, klasika dvelkiantis dizainas – tai miesto dviračio bruožai, neleidžiantys jo supainioti su jokiu kitu.

Šio tipo transporto priemonė turi ne tik patogų krepšį, į kurį galima sukrauti visus pirkinius ar bagažinę, ant kurios reikalui esant galima vežti pakeleivį. Miesto dviratis iš kitų išsiskiria grandinės apsauga ir purvasaugiais, kurie apsaugo nuo rūbų įsivėlimo ir ištepimo ir leidžia važinėtis bet kokiu oru. Nors miesto dviratis yra kur kas sunkesnis negu kiti dviračiai, tvirtas jo dizainas atlaiko įvairius iššūkius. Įspūdingu pavarų skaičiumi šio tipo transporto priemonė negali pasigirti. Tačiau tai toli gražu nėra jų trūkumas. Kam brangiai mokėti už dviratį su daugybe pavarų, kurių lygiose trasose nė nepanaudosite, kai galite įsigyti miesto dviratį žema kaina?

Moteriški ir vyriški miesto dviračiai: pagrindiniai skirtumai

Moteriškas miesto dviratis nuo vyriško skiriasi rėmo dizainu. Vyriškas miesto dviratis pasižymi klasikiniu rėmu su horizontaliu viršutiniu rėmo skersiniu. Pastarasis dažnai būna pritvirtintas gana aukštai, todėl pasirinkus netinkamą dviračio dydį, perlipti pastarąjį skersinį gali būti pakankamai sudėtinga. Tuo metu moteriški miesto dviračiai išsiskiria pažemintu rėmu, kuris suteikia galimybę pasivažinėjimu mėgautis net ir dėvint sijoną ar suknelę. Mat norint užlipti ant dviračio, nereikia aukštai kelti kojos. Vyriški miesto dviračiai dažniau komplektuojami su bagažine, o moteriški – su krepšiu pirkiniams.

Hibridinis dviratis– kas tai?

Nesuklysime sakydami, kad hibridinis dviratis – tai universaliausia dviračių rūšis, kuriai būdinga tiek anksčiau aptartų miesto dviračių, tiek kalnų ir plento dviračių savybių kombinacija. Hibridinis dviratis pasižymi kalnų ir miesto dviračių tvirtumu ir plento dviračių elegantiškumu bei aerodinamiškumu. Dėl to iššūkių ir nuotykių kupini pasivažinėjimai gamtoje, turistinės kelionės ar ramus pasivažinėjimas su šeima nė kiek negąsdina hibridinių dviračių turėtojų.

Labiausiai hibridinius dviračius mėgsta pradedantieji ir rečiau šia transporto priemone važinėjantys asmenys. Taip yra todėl, nes plačios arba vidutinio pločio padangos su vidutinio gilumo protektoriais, 28 colių ratai, didelis pavarų kiekis užtikrina, kad šio tipo transporto priemonė puikiai riedės tiek lygiu asfaltu, tiek nenuspėjamais miško takeliais. Išsirinkus reikiamus aksesuarus, hibridiniai dviračiai gali tapti nepakartojamais turistinių kelionių ir nesudėtingų pasivažinėjimų bekele kompanionais. Mat ant hibridinio dviračio rėmo esantys tvirtinimo taškai leidžia be didesnio vargo patobulinti turimą modelį apšvietimo komplektu, dėtuve, krepšiu ar kitais priedais. Hibridiniai dviračiai mėgstami ne tik dėl savo universalumo, bet ir dėl to, kad hibridinis dviratis yra pigus pirkinys, lyginat su specializuotomis šios kategorijos prekėmis.

Miesto ir hibridiniai dviračiai internetu

Tikriausiai niekas negali užginčyti, kad rinktis dviračius internetu yra patogiausia. Mat visi geriausi kalnų, plento, miesto ar hibridinių dviračių pasiūlymai yra vienoje vietoje. Jei ieškote patikimų prekių ženklų dviračių, už prieinamą kainą, užsukote ten kur reikia. PowerSport ekspertai specialiai jums atrinko geriausių ir žinomiausių pasaulio gamintojų miesto ir hibridinius dviračius, žavinčius ne tik kokybe, bet ir išskirtiniu dizainu. Skubėkite įsigyti jums patikusį modelį, nes geriausi dviračiai, atėjus sezonui dingsta greičiausiai.

 

Klientų užduodami klausimai (DUK)

Kokie yra geriausi miesto dviračiai, skirti važinėti į darbą ir atgal?

Vieni geriausių miesto dviračių, skirtų važinėti į darbą ir atgal, yra hibridiniai miesto dviračiai, sulankstomi dviračiai ir elektriniai dviračiai. Hibridiniai miesto dviračiai idealiai tinka važinėjantiems į darbą ir atgal, norintiems, kad važinėjant mieste būtų suderintas greitis ir patogumas, be to, juos galima įsigyti įvairių stilių ir dydžių. Sulankstomieji dviračiai puikiai tinka tiems, kurie turi mažai vietos, nes nenaudojamus juos galima lengvai sulankstyti ir laikyti. Elektriniai dviračiai turi pagalbinio variklio funkciją, kuri palengvina pedalų mynimą, ir jie puikiai tinka norint greitai judėti mažiausiomis pastangomis. Kainos paprastai svyruoja nuo 300 iki 900 eurų, priklausomai nuo modelio ir funkcijų.

Kaip pasirinkti miesto dviratį?

Renkantis miesto dviratį svarbu atsižvelgti į vietovės, kurioje važiuojate dviračiu, tipą. Jei planuojate daugiausia važinėti lygia vietove, geriausias pasirinkimas gali būti hibridinis dviratis. Jei planuojate įveikti įkalnes, tinkamesnis gali būti kelių dviratis. Be to, turėtumėte atsižvelgti į savo ūgį ir nustatyti dviračio dydį. Taip pat turėtumėte įvertinti įvairias sudedamąsias dalis, pavyzdžiui, balnelį, vairą, stabdžius ir pavaras. Pavarų skaičių dažnai lemia reljefas, kuriuo važiuosite. Be to, turėtumėte rinktis dviratį iš tvirtų, bet lengvų medžiagų, pavyzdžiui, aliuminio. Galiausiai įsitikinkite, kad dviratį perkate iš patikimo pardavėjo, kad būtų užtikrinta kokybė ir meistriškumas.

Kokie yra važiavimo miesto dviračiu privalumai?

Važinėjimas miesto dviračiu turi keletą privalumų. Tai puikus būdas keliauti, nes jis gali būti greitesnis nei ėjimas pėsčiomis ar važiavimas viešuoju transportu. Be to, tai daug ekologiškesnis būdas nei važiavimas automobiliu ar autobusu. Be to, važiavimas dviračiu yra puiki fizinio aktyvumo forma ir gali padėti pagerinti fizinę sveikatą. Be to, dviračiai paprastai yra nebrangūs ir reikalauja mažiau priežiūros nei automobiliai.

Ar yra kokių nors ypatingų savybių, kurių reikėtų ieškoti miesto dviračiui?

Ieškant miesto dviračio svarbu atsižvelgti į bendrą dviračio svorį, rėmo medžiagą ir konstrukciją, stabdžių sistemos tipą (diskiniai stabdžiai, suportiniai stabdžiai ir pan.), pavarų skaičių, padangų dydį ir tipą, balnelio ir vairo patogumo lygį. Be to, svarbu užtikrinti, kad dviratis būtų tinkamo dydžio, su tinkamu rėmu, kotu ir vairo siekiu.

Kaip prižiūrėti savo miesto dviratį?

Norint prižiūrėti miesto dviratį, reikia reguliariai tikrinti ir reguliuoti stabdžius, ratus, grandines ir pavaras. Taip pat turėtumėte reguliariai valyti rėmą ir dalis bei jas sutepti. Be to, kas mėnesį turėtumėte pripūsti padangas iki tinkamo gamintojo nurodyto slėgio. Galiausiai bent kartą per metus atlikite dviračio techninę priežiūrą, kad užtikrintumėte optimalų veikimą.

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".