Ugniavietės

Stovyklavimą gamtoje be pasidėjimo prie laužo vargu ar galima vadinti stovyklavimu. Įdomiausios ir smagiausios istorijos yra papasakojamos patogiai įsitaisius prie ugniavietės. O skanesnio maisto, negu pagaminto ant laužavietės, tikriausiai, nerasi.

Kad nereikėtų sukti galvos, kaip saugiai įrengti laužavietę jaukiems pasisėdėjimas, siūlome įsigyti pačių įvairiausių formų, daugiafunkcines ungiavietes. Prie jų ne tik galėsite svajingai stebėti ugnies šokį, bet ir mėgautis vietoje pagamintu maistu.

Filtruoti:
Pristatymas
Kaina
Prekinis ženklas
Filtravimas

Ugniavietės internetu

Vasara neįsivaizduojama be vakarojimo prie laužo ir zefyrų kepimo gamtoje arba savo kieme. Jei vasarojate sodyboje, jaukų laužą galėsite susikurti bet kur – kieme, sode, terasoje, pievoje ar ant trinkelių. Sėdėjimas prie laužo ne tik sušildo, bet ir sukuria jaukią ir itin romantišką atmosferą, o žiūrėjimas į ugnies liepsnas ramina. Ugniavietė – praktiškas pasirinkimas, nes jos vietą galima keisti kada tik panorėjus, todėl kepti zefyrus galima vis kitoje vietoje. Be to, ugniavietėje sukurtas laužas nenudegins pagrindo, ant kurio pastatysite ugniakurą, todėl galėsite džiaugtis ne tik romantišku, bet ir saugiu vakaru. Norint išsirinkti praktišką ir kokybišką ugniavietę, svarbu atkreipti dėmesį į kelis pasirinkimo kriterijus – medžiagas, iš kurių gaminamos ugniavietės,  ir patogumo bei praktiškumo suteikiančias ugniavietės dalis.

Kaip išsirinkti laužavietę?

Norėdami išsirinkti ne vienus metus tarnaujančią ugniavietę, pirmiausia atkreipkite dėmesį iš ko gaminamos laužavietės. Mūsų asortimente rasite ugniaviečių, pagamintų iš titano, geležies, nerūdijančio plieno ir kitų metalų. Rinkdamiesi laužavietę atsižvelkite ne tik į metalo tipą, bet ir jo storį. Kuo metalas storesnis, tuo ugniavietė tarnaus ilgiau.

Nepamirškite atkreipti dėmesio į ugniavietės dalis, suteikiančias patogumo. Svarbu, kad ugniakuras turėtų stabilias kojas (mūsų asortimente rasite ugniakurų, turinčių dvi, tris ir keturias kojas), taip būsite tikri, kad ugniavietė nepasvirs ar nenugrius. Taip pat svarbu, kad laužavietė turėtų dangtį, kuris padėtų užgesinti laužą ir apsaugotų nuo per kaitrių ugnies liepsnų.  Atminkite, kad vienos ugniavietės parduodamos kartu su dangčiu, o kitos komplektuojamos be dangčio. Visgi, nėra padėties be išeities, nes visada galima įsigyti ugniavietei skirtą dangtį papildomai. Dar viena patogumo suteikianti ugniavietės dalis – rankenos, už kurių pakėlę ugniakurą jį lengvai pernešite iš vienos vietos į kitą.

Kitas svarbus pasirinkimo aspektas – praktiškumas. Kai kurias ugniavietes galima naudoti ir kaip kepsnines, taip galėsite mėgautis ne tik keptais zefyrais, bet ir keptomis daržovėmis ar mėsa. Ugniavietės dydis (skersmuo) lemia ne tik tai, kiek žmonių galės sutilpti prie ugniavietės, bet ir tai, kiek vietos prireiks, norint saugiai pastatyti laužavietę. Žinoma, nuo ugniavietės dydžio priklauso ir jos kaina, o tai gali tapti dar vienu svarbiu pasirinkimo kriterijumi.

Ugniavietės pigiau

Ieškantiems veiklos, kuri suburtų ne tik draugų kompaniją, bet ir visą šeimą, siūlome apsilankyti Powersport.lt internetinėje parduotuvėje. Čia rasite praktiškų ir kokybiškų ugniaviečių itin patraukliomis kainomis, o įsigyti šį daiktą galėsite net neišėję iš namų. Įsigiję ugniavietę galėsite mėgautis šiltais vasaros vakarais, žvaigždėtu dangumi ir mylimu žmonių draugija.

 

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Ateities pl. 23 b, Kaunas

Darbo laikas I - V:  9.00 - 18.00   VI: 10.00 - 14.00

Reikia patarimo?

arba el. paštu: info@powersport.lt

SPORTO PREKIŲ PARDUOTUVĖ KAUNE

Darbo laikas

I - V:  9.00 - 18.00

VI: 10.00 - 14.00

Ateities pl. 23 b, Kaunas

DVIRAČIŲ SERVISAS
TRENIRUOKLIŲ SERVISAS
ĮRANGOS NUOMA
MONTAVIMAS
GAMYBA
Prekė įsiminta
Prekė pridėta palyginimui

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo. Plačiau skaitykite: "privatumo politika".